Familjen annorlunda om 8 min;p

Tjena=)
Vad gör ni då... Själv så sitter jag och väntar på familjen annorlunda=) Ledsen för att jag inte har bloggat på länge........ Idag i skolan så var min piano lärare sjuk så jag fick vara med på hela leksionen av musiken istället.. Bara 6 dar kvar tills jag åker till sälen jag längtar så att jag håller på att dö!!!

aja nu börjar Familjen annorlunda=) Tjadå//Malin


Kort inlägg

Hejsan!
Idag var jag med malin, jag är ledsen att vi inte bloggade någonting men vi tittade på film och spelade spel, okej vi han aldrig spela spel, men vi började nästan,men sen ringde pappa och sa att han stod utanför med bilen och att jag skulle komma ut:)
Ska snart ner och titta på lets dance, och föresten min kära bror kommer idag!!
Han har fyllt år och vi ska fira det(lite sent:P) och jag är så slarvig att jag har glömmt en present!
Till och med min lillasyster har en present till honom( en blomma) men det är iaf någonting! 
Hejdå, och sorry igen att jag och malin inte skrev någonting idag!

Malin:P

Jag och malin på kolarängsdan:P Vi är tvillingar!


Har inget att göra!

Tjaba=)

Jag har absolut inget att göra.. Men jag kan säga att jag kommer till bruket imorron.. Det ska bli kul speciellt eftersom Alicia ska med=) Önska att Linda också var med.. Hon ska pimpla.. Om jag hade gjort det skulle jag tro att jag skulle ramla ner genom isen!;p Jag har ingen sjärtlapp så pappa är och hämtar en stjärtlapp från min faster=).. Har gjort läxor idag och ritat bilden blev JÄTTE FIN!
Tjadå//Malin=)


SJUK!!

Hejsan!

Jag är sjuk det är så tråkit.. Imorgon så är det friluftsdag.. Jag och Alicia ska åka stjärtlapp i bruket! Vi ska gå ända dit.. Som om jag är sjuk i morgon också så tycker jag synd om Alicia för jag sa till henne att jag jätte mycket ville att hon skulle välja sjärtlapp så gjorde hon det bara för att jag ville det.. Men som tur är så tror jag att det är andra tjejer från 5e som ska åka sjärtlapp=)

SNART ÄR DET SÄLEN SOM GÄLLER!!Gud vad jag längtar.. Det ska bli så hiimla kul att åka snabbt ner för dom blåa och gröna backarna.. Så kanske det kommer att bli en röd backe också men det tror jag inte för sist jag åkte ner för en röd backe så ramla jag;P

Aja tjadå//sjuklingen Malin


Det får bli ett kort inlägg=)

Hejsan

Vad gör ni då?? Själv så väntar jag på att familjen annorlunda ska börja bara 10 min kvar.. Idag så har jag vart med min pojkvän vi spelade ''new super mario bros wii'' Det gick ganska bra=) Idag fyller A.I.K. 119 år (GRATTIS)=)K.l 15.00 15 februari 1891 på bibloteksgatan i stockholm kom Isidor på att han skulle grunda ett lag vid namn ''Almänna idrotsklubben'' Senare det året började alla förkorta det till A.I.K. Så det var så A.I.K. grundades.. (Isidor alla A.I.K.:are hyllar dig!)=)

Aja det var allt för mig Tjadå// Malin=)

 


Fil och flingor...

Hejsanhoppsan!
jag sitter och kollar bloggar och käkar fil och flingor innan jag ska åka till teatern.
Cajsa och hennes mamma hämtar upp mig och sen ska vi sminka oss och fixa innan vi ska uppträda:P
Nu kommer dom
hejdå// Linda♥


Tjobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Tjaba=)
Vad gör ni då?? Själv så kollar jag på A.I.K.-guld 2LAX9 dvd.. Den äger! Jag var på A.I.K. shoppen idag=) Köpte A.I.K. dvd, Skit snygg dator-väska till min dator.. Det var lixom A.I.K. märke på den! Linda har typ precis gått hem.. Vi hade det jätte kul vi spelade ''new super mario bros wii'' Vi sög och ägde på en och samma gång..=) 

Tjadå//A.I.K. älskande Malin 


At Malins place!

Hejsansvejsan! 
 Vi är hemma hos malin och malin tror att hon har fått vinterkräksjukan!! hon har tjatat hela dagen om det och de börjar gå över gränsen...
Men hon har inte det, hon bara inbilar bara för att hennes pojkvän har det:P
Vi har tittat på film och vi har spelat sims2 lite oxå, och det blev oxå lite guld-dvd från a.i.ks 2LAX9??
malin pratar fotbollsspråket med mig och jag fattar såklart ingenting!
jaja
blåbärspaj gussar //blondinerna<33


Malin idag!

Hejsansvejsan!
Idag ska jag vara med Malin och vi ska ha skit kul!
Imorrn är det alla hjärtansdag!! inklusive(fel stavat??) så är det min och malins bästisdag imorrn!
Jag har teater då så vi kan inte fira den imorrn men det går ju lika bra om man gör det idag istället:P
men nu måste jag åka och köpa present till malin lite BRÅDIS!!
blåbärspaj//Linda♥


REKLAM!

Tjena..
Det är reklam på let's dance så jag tänkte jag bloggar lite. Imorron så ska jag vara med Linda om hon nu inte är sjuk.. Sen på söndag så är det alla hjärtans dag!! På sport lovet så åker jag till sälen jag håller på att dö! Jag vill åka dit nu!!! Aja nu börjar det igen=)


Hejja Willy Tjadå//Malin


Jag och Linda=Bästisar för evigt=)

Idag så var jag med Linda det var jätte kul vi spelade sims och åt mellis.. På söndag så har ju jag och Linda vår 3-årsdag .. Men Linda har teater då så vi ska gör nåt på Lördag.. Längtar!!!! På sportlovet ska jag till sälen. Jag,Sofia,Mamma,Pappa,Mina kusiner,Min Faster och farbror=) Se upp i backen för Malin=).. Vad ska jag skriva mer jag har inte så mycket att säga men jag kan ju lägga in en bild på mig=) och sofia.... Det blev ett litet tekniskt fel för min bild ska vara där nere dåra men det gör väl inget.. Tjadå///Malin



       


Pingvin!!!!!!!!!!

Hejsan..
Vad gör ni då..? Själv så spelar jag och Alicia sims det är skit kul.. Fast det var konstigt för det kom en pingvin till vår tomt och började prata med vår snögubbe som vi hade gjort;p Alicia sa så här: Det är någon som står där ute du har inte gjort så att alla har ätit middag.. Jag bara men alla sitter ju och äter.. Så vi kollade ja där stog pingvinen och pratade om mode med snögubben;p


Bilden kanske inte är den bästa men ändå där har vi pinvinen..  Tjadå//Malin


God morgon=)

Har nyss vaknat, Igår när jag och Alicia spelade sims 2 så slog blixten i vår gunga så att det började brinna.. Så vi ringde brandkåren och sen när dom kom så hade det slutat att brinna! Så vi fick betala böter 500§..


Tjadå//Malin=)

Tråkigt!!

Hejsansvejsan!
Jag har skit tråkigt och kommer inte på något att göra!
Har ingen aning om vad jag ska göra nu eller i morgon.
Bara tråkigt!
Jag har ingen känsla heller! Jag är inte glad,ledsen, arg eller spralig, jag är bara INGENTING!!!
Hatar allting!
Blåbärspaj//LINDA


Tjena!

Hejsan allihopa det går att blogga igen=) det hände ett litet tekniskt e;p Men iaf nu så här jag med Alicia vi spelar sims på min dator och bloggar på Alicias;pHehe alicia ska sova här eftersom det är STUDIEDAG!!!! Ikväll ska vi äta popcorn dricka läsk och kolla på sommaren med göran det ska bli jätte kul..



Aja tjadå//Malin

Hej!

Detta är ju min och Lindas  blogg.. Idag var jag ju med Linda det var skit kul vi var inne på datorn och åt det var jätte mysigt.. Jag och Linda har varit bästisar i tre år nu på ''Alla hjärtansdag''. Så vi ska fira den dagen innan för hon har teater på Alla hjärtansdag.. Aja vad ska jag mer säga.. Bloggarna som jag brukar läsa är www.aliciahz.blogg.se www.erreochmanne.blogg.se och www.godiisqueen.blogg.se 

Tjadå/////Malin


Välkommen till vår nya blogg!

hej!
Vi heter Linda och Malin och vi är 11 år och bor i norra stockholm!
Malin älskar att titta på fotboll (A.I.K.)
och Linda älskar att spela teater!
Vi är hemma hos Linda och bara chillar lite
TVÅ HÄRLIGA BILDER:P

A.I.K.

TEODOKS FIGUR:p
Hejdå/ blondinerna


RSS 2.0